Καντζούρης: «Στον ημιτελικό να παρουσιαστούμε αντάξιοι της ιστορίας της ΑΕΚ» (vid)

Καντζούρης: «Στον ημιτελικό να παρουσιαστούμε αντάξιοι της ιστορίας της ΑΕΚ» (vid)

Μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν ο Ηλίας Καντζούρης από την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο.

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου με την… ψυχή στο στόμα κόντρα στον μαχητικό Πανιώνιο και ο Ηλίας Καντζούρης εμφανίστηκε προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο προπονητής της Ένωσης τόνισε ότι στο επόμενο παιχνίδι οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να είναι αντάξιοι της ιστορίας τους ενώ στάθηκε και στους δύο τραυματισμούς, των Μίτσελ και Μάιλς.

Διαβάστε επίσης: Πως το χειμερινό Μουντιάλ λέει αλλιώς την ιστορία των πρωταθλημάτων

Όσα είπε ο Καντζούρης:

Για τα προβλήματα τραυματισμών και την εικόνα: «Αρχικά, συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Εκτός από Μίτσελ και ο Μάιλς αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να δούμε πως είναι. Πρέπει να ανασυνταχτούμε και να δούμε το επόμενο ματς».

Αν υποτίμησε η ΑΕΚ το ματς: «Αν υποτιμούμε παιχνίδια τότε δεν αξίζουμε να είμαστε εδώ. Πρέπει να βρούμε τα αίτια της απόδοσης μας, δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Έχουμε έναν ημιτελικό μπροστά μας όμως και πρέπει να παρουσιαστούμε αντάξιοι της ιστορίας της ΑΕΚ».

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Βασίλης Ξανθόπουλος είπε: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την εμφάνιση. Η εμφάνισή μας ήταν τραγική και ήταν θέμα καθαρά των παικτών. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, γιατί η εικόνα μας ήταν πολύ άσχημη. Και πάλι συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Εμείς από σήμερα το βράδυ ξεκινάμε μια διαδικασία για να μην εμφανιστούμε ξανά έτσι».

Από την πλευρά του ο Ηλίας Καντζούρης ανέφερε:

«Θα διαφωνήσω με τον Βασίλη (σ.σ. Ξανθόπουλο). Όλοι κερδίζουμε και χάνουμε μαζί. Οφείλουμε ένα συγνώμη στους εαυτούς μας και σε όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ. Πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Πανιώνιο, έπαιξε χωρίς κανέναν φόβο και τα κατάφερε πάρα πολύ καλά. Εμάς δεν μας χαρακτηρίζει η έλλειψη αμυντικής προσπάθειας, αλλά είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα δύο τελευταία ματς. Έχουμε μπροστά μας το Σάββατο έναν ημιτελικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Να δούμε τι φταίει, να ανασυγκροτηθούμε και όσοι είμαστε το Σάββατο να πάμε να παρουσιάσουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα. Δεν είχα στο μυαλό μου τι είχε γίνει στο παρελθόν, προσπαθήσαμε να μπούμε στο Final 8 με την κατάλληλη συγκέντρωση μετά από ένα κακό παιχνίδι, αλλά μέσα στις τέσσερις γραμμές δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Για τους τραυματισμούς των Μίτσελ και Μάιλς: «Είναι κάτι που θα το δούμε αύριο. Θα πρέπει να αξιολογηθεί η κατάστασή τους από το ιατρικό τιμ. Δεν μπορώ να πω κάτι πιο συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή, αυτό είναι το μήνυμα από το ιατρικό μας τιμ».

Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Πρέπει να αντιδράσουμε, να παίξουμε καλύτερα σαν ομάδα και να επιστρέψουμε στα βασικά που μας έδωσαν πολλές μεγάλες νίκες φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ