Παναθηναϊκός: Χωρίς Ματ Τόμας στο Ηράκλειο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ματ Τόμας στο Ηράκλειο

Η απόφαση ελήφθη, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, να αφήνει εκτός, Final 8 τον Ματ Τόμας, λόγω και του προβλήματος που αποκόμισε στο κεφάλι, από αγκωνιά στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του προημιτελικού του Παναθηναϊκού, με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, αποφάσισε να «κόψει» τον Ματ Τόμας, από την εξάδα ξένων του «τριφυλλιού» και να κρατήσει τον Ντέρικ Γουίλιαμς, ενόψει του πρώτου μεγάλου στόχου της σεζόν.

Από τη στιγμή που συνεχίζει να μην δέχεται να αποχωρήσει από την ομάδα ο Άντριους που παραμένει ο 7ος ξένος του Παναθηναϊκού, ήταν γνωστό από εχθές πως κάποιος εκ των Τόμας και Γουίλιαμς θα έμενε έξω. Αποφασίστηκε λοιπόν να μείνει εκτός ο Αμερικάνος σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται, από το χτύπημα που είχε δεχτεί στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία διάκριση για τον Θρύλο: Υποψήφιοι για MVP της Euroleague οι Βεζένκοφ και Σλούκας

Αυτό σημαίνει πως επέστρεψε στο ρόστερ των «πράσινων» και ο Νέιτ Γουόλτερς, με την εξάδα ξένων του Παναθηναϊκού, να διαμορφώνεται ως εξής: Γουόλτερς, Λι, Πονίτκα, Μπέικον, Γουίλιαμς και Γκουντάιτις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ