ΑΕΚ: Χωρίς Μάιλς και Μίτσελ, στον ημιτελικό με το Περιστέρι

ΑΕΚ: Χωρίς Μάιλς και Μίτσελ, στον ημιτελικό με το Περιστέρι

Δυο πολύ σημαντικές απουσίες θα έχει, η ΑΕΚ, καθώς οι Αϊζάια Μάιλς και Ακίλ Μίτσελ, δεν θα μπορέσουν να την ενισχύσουν, στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο το Περιστέρι bwin( 18/2, 17:15).

Με δυο σημαντικότατες απουσίες, αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ, καθώς ούτε ο Αϊζάια Μάιλς, αλλά ούτε και ο Ακίλ Μίτσελ, θα είναι διαθέσιμοι για τον ημιτελικό του Final 8 του κυπέλλου με αντίπαλο το Περιστέρι, του Βασίλη Σπανούλη.

Οι δυο παίκτες της ΑΕΚ, τραυματίστηκαν στον χθεσινό προημιτελικό στα « Δυο Αοράκια», με αντίπαλο τον Πανιώνιο( 93-88) και θα απουσιάσουν από τον αυριανό κρίσιμο αγώνα, που θα δώσει ένα εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία διάκριση για τον Θρύλο: Υποψήφιοι για MVP της Euroleague οι Βεζένκοφ και Σλούκας

Έτσι ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Ηλίας Καντζούρης, βλέπει την γραμμή των ψηλών του να αποδεκατίζεται και καλείται να κάνει «αλχημείες», για να του βγουν τα «κουκιά» στην frontline, καθώς εκτός από τους δυο Αμερικάνους θα λείψουν και οι Δημήτρης Μαυροειδής και Άλεξ Μάντσεν.

Στην « Ένωση» περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκαν οι δυο παίκτες, ώστε να φανεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ