ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Live Streaming.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με τον Κολοσσό Ρόδου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ αν κατορθώσει να επικρατήσει σε αυτό το ματς και πάρει την πρόκριση, στη συνέχεια ενδέχεται να υπάρχει ντέρμπι αιωνίων με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μετά το «σοκ» με την εντός έδρας απώλεια (91-92) από τη Βαλένθια με το buzzer beater τρίποντο του Τζόουνς, οι πράσινοι συμπλήρωσαν 3 κολλητές ήττες στην Ευρωλίγκα, αφού είχαν προηγηθεί εκείνες κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης (83-68) και Μπασκόνια (95-90). Στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος, με κορυφαίοι τον Πονίτκα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Προμηθέα με σκορ 87-79. Σε ότι αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, για το Final 8 του Κυπέλλου, ένας εκ των Τόμας ή Γουίλιαμς θα μείνει εκτός (από τους ξένους) για να είναι διαθέσιμος ο Γουόλτερς.

Ο Κολοσσός Ρόδου πηγαίνει ως το μεγάλο αουτσάιντερ στο ζευγάρι των προημιτελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού ακόμη και μόνο η συμμετοχή του σε αυτό το μίνι τουρνουά αποτελεί επιτυχία με την ομάδα. Γνωρίζει πως ο Παναθηναϊκός υπερέχει σε κάθε επίπεδο, όμως φέτος, είναι πάντα έτοιμος για το λάθος και μπορεί να κάνει ντέρμπι κάθε παιχνίδι. Θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους πράσινους, όπως έκανε και στον αγώνα πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, όπου γνώρισε ήττα με 10 πόντους (77-67). Χωρίς απουσίες το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κολοσσό Ρόδου είναι προγραμματισμένη για τις 19:15 της Παρασκευής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ