Καντζούρης: «Με τα προβλήματα που είχαμε σε λίγο θα έμπαινα κι εγώ» (vid)

Καντζούρης: «Με τα προβλήματα που είχαμε σε λίγο θα έμπαινα κι εγώ» (vid)

Στα πολλά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στάθηκε ο Ηλίας Καντζούρης μετά τον αποκλεισμό από το Περιστέρι.

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Ηλίας Καντζούρης στις δηλώσεις του μετά το ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι, δεδομένων των προβλημάτων που υπήρχαν, αλλά και αυτών που προέκυψαν μέσα στο ματς.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Βόλος 2-0: Γκολ, πέναλτι, αποβολή και 2-0 οι «πράσινοι»

Όσα είπε ο Καντζούρης στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τους τραυματισμούς που λύγισαν την ΑΕΚ: «Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου κάτω από αυτές τις συνθήκες τις οποίες πάλεψαν. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να ανασυνταχτούμε και να είμαστε υγιείς και να πάμε στο τελευταίο μέρος της περιόδου όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Για το αν ξέμεινε από επιλογές: «Είναι θέμα επιλογών ναι. Μετά τα προβλήματα που είχαμε και αυτά που προέκυψαν με Ουίλιαμς και Στρέλνιεκς, περιορίστηκαν οι επιλογές μας».

Όσα είπε λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου:

«Νιώθω περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα κάτω από τις συνθήκες που υπήρχαν. Πρέπει να μαζευτούμε ξανά, να ξαναβρούμε την υγεία μας και όταν επιστρέψουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Με τα προβλήματα που είχαμε σε λίγο θα έμπαινα κι εγώ. Ήρθαμε εδώ να παλέψουμε με τα όπλα μας και στη διάρκεια του τουρνουά χάσαμε πολλή από την ποιότητά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ