Ολυμπιακός – Περιστέρι: Επανάληψη του περσινού τελικού με φόντο τα ημιτελικά

Ολυμπιακός – Περιστέρι: Επανάληψη του περσινού τελικού με φόντο τα ημιτελικά

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με το Περιστέρι στο Ηράκλειο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στο remake του περσινού τελικού με φόντο την πρόκριση στην τετράδα.

Ολυμπιακός και Περιστέρι κοντράρονται (18:00) στον τρίτο προημιτελικό του φετινού Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Ηράκλειο της Κρήτης και το κλειστό «Δύο Αοράκια»!

Ο Ολυμπιακός, αν και δυσκολεύτηκε στην πρόσφατη εντός έδρας αναμέτρησή του με το Μαρούσι, για τη 18η αγωνιστική της Basket League, επικράτησε με 93-87 και διεύρυνε το σερί που «τρέχει» σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, πανηγυρίζοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη του.

Στόχος των Πειραιωτών και του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να «καθαρίσει» όσο το δυνατόν γρηγορότερα με το ματς αυτό και να επικεντρωθεί στον ημιτελικό που θα βρει απέναντι του είτε τον Προμηθέα είτε τον Πανιώνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπαρτζώκας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μιλουτίνοφ, όπως επίσης και τους ΜακΚίσικ, Σίκμα, τους οποίους επέλεξε να αφήσει εκτός λίστας.

Από την άλλη, το Περιστέρι έρχεται στον αποψινό προημιτελικό έχοντας την ταμπέλα του αουτσάιντερ, αλλά έχει βρει τα πατήματά του τον τελευταίο καιρό και δείχνει ικανό να βάλει δύσκολα στους «ερυθρόλευκους».

Την περασμένη Κυριακή (11/2), πέρασε με άνετο διπλό από το Λαύριο, έχοντας για κορυφαίους σκόρερ τους Μήτρου-Λονγκ και Ράγκλαντ, ενώ η αλλαγή του Χαντς με τον Λοβ στο ρόστερ, αποδεικνύεται ευεργετική για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και τα ζευγαρώματα μέχρι τον τελικό:

Προημιτελικοί

15/2, 18:00 Παναθηναϊκός AKTOR – ΑΕΚ Betsson 79-72
15/2, 21:00 ΠΑΟΚ – Άρης 74-76
16/2, 18:00 Ολυμπιακός – Περιστέρι bwin (3)
16/2, 21:00 Προμηθέας Πάτρας – Πανιώνιος (4)

Ημιτελικοί (17/2)
18:00 Παναθηναϊκός-Άρης (5)
21:00 Νικητής 3-Νικητής 4 (6)

Τελικός (18/2)
19:00 Νικητής 5-Νικητής 6

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ