Με Τσαρούχα ο ημιτελικός Μαρούσι – Ολυμπιακός

Με Τσαρούχα ο ημιτελικός Μαρούσι – Ολυμπιακός

Αυτοί είναι οι διαιτητές του πρώτου ημιτελικού του Allwyn Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Ολυμπιακό.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Μαρούσι και Ολυμπιακός κοντράρονται στις 17:00 στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Allwyn Final-8 για το Κύπελλο Ελλάδας. Λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης, η ΕΟΚ έκανε γνωστούς και τους διαιτητές που θα σφυρίξουν το ματς.

Συγκεκριμένα, η τριάδα που θα διευθύνει το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου και αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι οι Βασιλική Τσαρούχα, Στέλιος Συμεωνίδης και Γιάννης Μπακάλης.

Σημειώνεται ότι ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού (20:00) ανάμεσα σε Ηρακλή και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι ορισμοί για το Μαρούσι – Ολυμπιακός:

Μαρούσι Chery – Ολυμπιακός: Τσαρούχα-Συμεωνίδης-Μπακάλης / Τσιμπούρης Stand by (Τέγα-Πετράκης)

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ