Παναθηναϊκός : Ετοιμος για… ΜΕΤΣ

Παναθηναϊκός : Ετοιμος για… ΜΕΤΣ

Πλήρεις οι πράσινοι στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με το Παγκράτι 

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του, καθώς αύριο (Τετάρτη 3/10, 19:00) θα αντιμετωπίσει το Παγκράτι στο κλειστό του ΜΕΤΣ για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι πράσινοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για τα δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα και ο Τσάβι Πασκουάλ θα επιδιώξει να χρησιμοποιήσει την αυριανή αναμέτρηση ως μια ευκαιρία για να κάνει τις τελικές δοκιμές.
Φυσικά η διαφορά δυναμικότητας με τους «ροσονέρι» είναι τεράστια, αφού το Παγκράτι αγωνίζεται στην Β΄Εθνική, αλλά οι πράσινοι θα επιδιώξουν να κάνουν μια καλή προπόνηση πριν από τα μεγάλα παιχνίδια.
Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Πασκουάλ, που προφανώς θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στους Καλαϊτζάκη, Σακελλαρίου.
Τέλος η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθύμισε πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για το αυριανό ματς, το οποίο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ