Έτοιμος για το «κρας τεστ» με τον Προμηθέα ο Άρης

Έτοιμος για το «κρας τεστ» με τον Προμηθέα ο Άρης

Ο Άρης προπονήθηκε, χωρίς απουσίες στο «Nick Galis Hall» και στη συνέχεια αναχώρησε οδικώς για την πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Με μία προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Αρης για το αυριανό (3/10, 18:00) ματς Κυπέλλου με τον Προμηθέα στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αυτοκράτορας προπονήθηκε χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Πριν την προπόνηση οι κιτρινόμαυροι παρακολούθησαν σε video παιχνίδια του αντιπάλου τους έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Στην αποστολή, της οποίας επικεφαλής είναι ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκος Κάλλεν, συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου.

Ο Αρης θέλει τη διάκριση μέσω Κυπέλλου, ενώ μετά την κακή εμφάνιση στον επαναληπτικό με τη Νίζνι για τα προκριματικά του Champions League, ο Αρης θέλει την πρόκριση για να δείξει σημάδια αντίδρασης μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Θυμίζουμε ότι πέρσι οι κίτρινοι είχαν ηττηθεί με το βαρύ 70-40 για το πρωτάθλημα.

ΣΠΥΡΙΔΗΣ: «ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ»

O assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αυριανή (03/10, 18:00) αναμέτρηση, επεσήμανε: «Ο Προμηθέας Πάτρας έκανε μια εξαιρετική πορεία την περυσινή χρονιά, καταφέρνοντας να τερματίσει στη τρίτη θέση, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Έχει διατηρήσει τον βασικό του κορμό από την περασμένη σεζόν, κάνοντας κάποιες ποιοτικές προσθήκες. Το παιχνίδι τους βασίζεται κυρίως στο transition και στο μακρινό σουτ. Έχουν παίκτες, οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν σε γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού.

Εμείς προερχόμαστε από τον αποκλεισμό από το Basketball Champions League. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα μέχρι το τελευταίο λεπτό, να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, τα rebounds, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να σουτάρει χωρίς άμυνα και πίεση από την περιφέρεια και να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση».

Σλαφτσάκης: «Σημαντικό ματς για να βελτιωθούμε»
Από την πλευρά του ο Διαμαντής Σλαφτσάκης σημείωσε: «Για μας φέτος οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν νωρίς με τα παιχνίδια για τα Προκριματικά του Basketball Champions League. Αύριο (02/10) αρχίζουν και οι εγχώριες υποχρεώσεις, με την εκτός έδρας αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας, απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Κράτησε από την περυσινή σεζόν το βασικό της κορμό, κάνοντας κάποιες πολύ σημαντικές προσθήκες, που την έχουν, κατά την άποψή μου, ανεβάσει ένα επίπεδο. Για μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε για να βελτιωθούμε. Είναι μια πρόκληση για μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ