Χωρίς τρεις ο Χολαργός κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς τρεις ο Χολαργός κόντρα στον Ολυμπιακό

Με αρκετά προβλήματα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο Χολάργος, καθώς οι Ντάριν Ντόρσεϊ, Γρηγόρης Ραλλάτος και Τζαβόντε Χόκινς θα μείνουν εκτός αποστολής για το ματς του Κυπέλλου,

Χωρίς τους Ντάριν Ντόρσεϊ, Γρηγόρης Ραλλάτος και Τζαβόντε Χόκινς θα παραταχθεί στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Χολαργός.

Οι δυο πρώτοι θα μείνουν εκτός, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει το διάστρεμμα που τους ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο 24χρονος Αμερικανός γκάρντ-φόργουορντ τέθηκε νοκ-αουτ από το ματς λόγω ενός τραβήγματος στον προσαγωγό, όπως ενημέρωσε η ίδια η ΚΑΕ με επίσημη ανακοίνωση. Πρόβλημα τραυματισμού έχει και ο Τέντι Οκερεφόρ, λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο, όμως εκείνος αναμένεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, ο προπονητής των νεοφώτιστων στην Basket League, Άρης Λυκογιάννης σχολιάζοντας το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλάτ τόνισε: «Το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το αντιμετωπίζουμε σαν ένα ματς προετοιμασίας, όπου θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν κάποιοι παίκτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και παράλληλα να δοκιμάσουμε διάφορα σχήματα που θα χρησιμοποιήσουμε στην συνέχεια των υποχρεώσεων μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ