ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 81-69

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 81-69

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφέστατα καλύτερος κέρδισε με 81-69 τον Πανιώνιο και ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ στην Πυλαία

Ο ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς καλύτερος και επικράτησε εύκολα του Πανιωνίου με 81-69 στο κλειστό της Πυλαίας παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα εκεί θα υποδεχθεί στην έδρα του τον νικητή της αναμέτρησης Διαγόρας Δρυοπιδέων- ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά οι Νεοσμυρνιώτες του Κρις Χουγκάζ, έχουν αρκετά προβλήματα, αφού ουσιαστικά ακόμα φτιάχνονται και χρειάζονται χρόνο για να γίνουν ομάδα. Ετσι κι αλλιώς βέβαια το Κύπελλο δεν ήταν στους στόχους τους, αφού εκείνο που τους «καίει» είναι η παραμονή στην Α1.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν το παιχνίδι αναγνωριστικά περισσότερο, μια και ο πανιώνιος είναι μια εντελώς καινούργια ομάδα. Με τον Τζόουνς και τον Χρυσικόπουλο να είναι πολύ καλοί στην επίθεση πήρε το προβάδισμα (22-18), ενώ ο Πανιώνιος προσπαθούσε να παραμείνει μέσα στο ματς όσο κρατούσαν οι δυνάμεις του.

Με τον Σίνγκλερ να είναι ασταμάτητος στην επίθεση οι Νεοσμυρνιώτες έβρισκαν απαντήσεις στα προβλήματα που τους έβαζε η άμυνα του Παπαθεοδώρου, αλλά ήταν εμφανές πως η… βενζίνη τελείωνε. Το ημίχρονο τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 38-29 και να έχει σαφώς τον έλεγχο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα ξεκαθάρισαν μια και καλή για τον «Δικέφαλο». Κι αυτό διότι ανέβασε την πίεση στην άμυνά του, ανάγκασε τον Πανιώνιο να κάνει ανορθόδοξες επιλογές και προσπάθειες στην επίθεση με κακές προϋποθέσεις και έτσι άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ.

Η διαφορά έφτασε και τους 18 πόντους με τη λήξη της περιόδου (62-44) με τους Τζόουνς, Χρυσικόπουλο και Γκάρετ να είναι εκείνοι που… τραβούσαν το κάρο.

Η διαφορά έφτασε στους είκοσι πόντους (72-52 στο 36’) με τον ΠΑΟΚ να είναι απόλυτος κυρίαρχος πάνω στο παρκέ και να φτάνει στην επικράτηση με το τελικό 81-69.

Καλύτεροι από την ομάδα του Παπαθεοδώρου, που έπαιξε χωρίς τον Πόουπ, οι Τζόουνς, Χρυσικόπουλος, Αθηναίου και Γκάρετ, ενώ από τον Πανιώνιο που έχει μέλλον ακόμα στην προετοιμασία του διακρίθηκε ο Σίνγκλερ.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 38-29, 64-44, 81-69.

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Τζόουνς 16 (4/5 τρίποντα), Μορέιρα 2, Χρυσικόπουλος 15 (5/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα), Σχίζας 5 (1), Κόνιαρης 3 (1), Αθηναίου 11 (1), Μαργαρίτης 6, Ζάρας 3 (1/9 σουτ), Παπαντωνίου 2, Χάρτσερ 4, Γκάρετ 14 (7 ριμπάουντ, 3 κοψίματα)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χουγκάζ):  Τέιλορ 9 (13 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μπέρι 10 (2), Δημητρακόπουλος, Χάρις 12 (2/7 τρίποντα), Μπράουν 9 (2), Δίπλαρος 9 (2), Καμαριανός 3, Ρουμελιώτης, Καμπερίδης, Σίνγκλερ 17 (1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ