Αγγέλου : «Δεν μπήκαμε στο ματς, ο Γουλιέλμος ντράπηκε για την εικόνα μας»

Αγγέλου : «Δεν μπήκαμε στο ματς, ο Γουλιέλμος ντράπηκε για την εικόνα μας»

Ο τεχνικός του Άρη εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου οτι «...η ομάδα ήταν άδεια ψυχοπνευματικά μετά από την υπερπροσπάθεια για για πρόκριση στο BCL απέναντι στη Νίζνι».

Ο Αρης υπέστη βαρύ αποκλεισμό με 86-65 από τον Προμηθέα στην Πάτρα και ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά το τέλος του ματς. Μάλιστα ο Ελληνας τεχνικός ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Δημήτρης Γουλιέλμος του διεμήνυσε ότι αισθάνθηκε ντροπή για την κακή εικόνα του αυτοκράτορα.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε αρχικά: «Δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα για το ποιος ήταν καλύτερος στον αγώνα. Ο Προμηθέας άξιζε τη νίκη, καθώς ήταν καλύτερος από την αρχή. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παρκέ. Η ομάδα ήταν άδεια ψυχοπνευματικά μετά από την υπερπροσπάθεια για για πρόκριση στο BCL απέναντι στη Νίζνι.

Βασικοί παίκτες ήταν δύο ταχύτητας πίσω στην αντίσταση. Σε κάθε περίπτωση, από το να χάναμε για ένα πόντο, καλύτερα που χάσαμε για 20, μήπως και μας επηρεάσει προς το καλό.

Ο κ. Γουλιέλμος μου είπε πως ντράπηκε με την εικόνα της ομάδας. Εγώ δεν ντρέπομαι, αλλά έχω συναισθήματα παρόμοια με αυτά των παικτών. Δεν ξεκινήσαμε καλά μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Καλή συνέχεια στον Προμηθέα και πολλά συγχαρητήρια στον Μάκη (σ.σ. Γιατρά).

Ρωτήθηκε για τον Προμηθέα και απάντησε: «Ο Προμηθέας δεν χρειάζεται κοπλιμέντα. Έχει σταθερή βελτίωση και αγωνιστική παρουσία. Είναι ένα πραγματικό παράδειγμα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ