Γιατράς :  «Το τελικό σκορ δεν αποτυπώνει την αλήθεια»

Γιατράς : «Το τελικό σκορ δεν αποτυπώνει την αλήθεια»

Ο Μάκης Γιατράς υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου, πως το σκορ δεν αποτυπώνει την αλήθεια και ήταν… προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του…

Μπορεί ο Προμηθέας να επικράτησε του Αρη με 86-65, ωστόσο ο Μάκης Γιατράς είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι η νίκη για την ομάδα του δεν ήρθε τόσο άνετα όσο μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα.

«Ευχαριστώ τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Τη περίοδο που βρέθηκε στην ομάδα μας έμαθα πάρα πολλά, βοηθώντας τον Προμηθέα και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Σχετικά με το παιχνίδι, θέλαμε να πιέσουμε και να ανοίξουμε το γήπεδο. Κάναμε όμως πολλά αβίαστα λάθη. Το τελικό σκορ δεν αποτυπώνει την αλήθεια. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό μέχρι και το φινάλε, όταν ο Γκίκας ευστόχησε σε συνεχόμενα τρίποντα και το τελείωσε. Δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε.

Ουσιαστικά ήταν ένα επίσημο φιλικό. Κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό για το πρωτάθλημα. Έχουμε μικρό χρονικό διάστημα για να προετοιμαστούμε, αλλά πρέπει να συνηθίσουμε».

Για το βάθος της ομάδας και τη χρησιμοποίηση του Γκίκα στο φινάλε: «Πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι Τους χρειαζόμαστε όλους. Τον Γκίκα τον έβαλα στο τέλος γιατί υπήρχε κούραση από τα άλλα παιδιά και έπαιξε εξαιρετικά. Η ομάδα μπορεί να είναι γεμάτη, αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ