Λυκογιάννης: «Να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι»

Λυκογιάννης: «Να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι»

Ο τεχνικός του Χολαργού στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του αλλά και τη βελτίωση που χρειάζεται για τη συνέχεια της πορείας της.

Ο προπονητής του Χολαργού, Άρης Λυκογιάννης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για το Κύπελλο, στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του αλλά και την αναμέτρηση του πρωταθλήματος που ακολουθεί με τους Ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα είπε: «Τα δύο παιχνίδια θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θέλαμε να κάνουμε μια συγκεκριμένη διαχείριση καταστάσεων, τηρουμένων των αναλογιών και πιστεύω πως εξαίρεση κάποιους παίκτες το καταφέραμε και στο χρόνο που μοιράστηκαν οι παίκτες. Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα που δεν είχαμε δοκιμάσει, γιατί δεν είχαμε τόσες απουσίες το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να είμαστε ακόμη καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Αναφορικά με τις επιστροφές των τραυματιών, ο Λυκογιάννης τόνισε: «Ο Ντόρσεϊ σίγουρα θα απουσιάσει από τον αγώνα της Κυριακής και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο τραυματισμός του Χόκινς δεν ήταν τόσο σοβαρός, αύριο θα δοκιμάσει να παίξει χωρίς επαφές και το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής την Κυριακή, ώστε να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό για τα παιχνίδια που ακολουθούν και είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ