Παναθηναϊκός – Πυλαία 82-68

Παναθηναϊκός – Πυλαία 82-68

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών πέρασε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας της Πυλαίας με 82-68.

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 82-68 της Πυλαίας στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και βρίσκεται ένα βήμα μακριά πλέον από το Final Four της διοργάνωσης.

Το «τριφύλλι» έλεγχε το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αποκτώντας σημαντικές διαφορές στην αναμέτρηση αλλά οι φιλοξενούμενοι με όπλο τους το μακρινό σουτ κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι χωρίς όμως να μπορούν να πάρουν και την πρόκριση.

Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού μπήκαν δυναμικά στο ματς και με την εξαιρετική προσπάθεια της Εζέτζα πήρε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ (8-4). Όσο κύλαγε ο αγώνας, οι γηπεδούχοι έβρισκαν περισσότερο ρυθμό στις δυο πλευρές του παρκέ με αποτέλεσμα να στείλει την διαφορά πάνω από δέκα πόντους (20-9) με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 25-19.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να βρίσκουν λύσεις επιθετικά στην δεύτερη περίοδο και σε συνδυασμό την εξαιρετική τους άμυνα έκλεισαν το ημίχρονο στο +14 (43-29). Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, ένα μπλακ άουτ των «πράσινων» και το εκπληκτικό σερί της Πυλαίας (1-16) έφερε την ομάδα της Θεσσαλονίκης μπροστά στο σκορ (44-45) αλλά σε αυτό το σημείο οι σωστές επιλογές στην επίθεση ανέτρεψαν το σκηνικό (58-51 στο γ’ δεκέλεπτο) ενώ το φινάλε του αγώνα βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή (82-68) με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Στους 8 θα αναμετρηθεί μια ομάδα εκ των Αγίου Δημητρίου – Αστέρας Ιπποδρομίου, με τον Παναθηναϊκό να είναι γηπεδούχος και την ημερομηνία διεξαγωγής στις 20/21 Δεκεμβρίου.

Tα δεκάλεπτα: 25-19, 43-29, 58-51, 82-68

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ