Με Ξανθόπουλο αλλά χωρίς Καββαδά η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με Ξανθόπουλο αλλά χωρίς Καββαδά η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Βασίλη Καββαδά αλλά με τον Βασίλη Ξανθόπουλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας,

Μετά από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ντιζόν, η ΑΕΚ έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή της στον επικείμενο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έχουν ολοκληρώσει την μίνι προετοιμασία τους για το ματς και θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη με μια μεγάλη απουσία, καθώς ο Βασίλης Καββαδάς ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στο πόδι και δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Δικέφαλο.

Αντιθέτως, με τον Έλληνα σέντερ, στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού από ότι φαίνεται θα είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο 33χρονος γκάρντ ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο από το παιχνίδι της Ένωσης με τον Προμηθέα Πάτρας για την προηγούμενη αγωνιστική της Basket League και παρόλο που δεν είναι 100% έτοιμος θα είναι στην αποστολή της ΑΕΚ και θα κριθεί ως την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ