«Θα μπούμε να χαρούμε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό»

«Θα μπούμε να χαρούμε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό»

Ο βοηθός του Νίκου Βετούλα, Στάθης Νερατζάκης, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του θα μπει στο παρκέ για να χαρεί τον αγώνα.

Ο Κολοσσός Ρόδου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο άμεσος βοηθός του Νίκου Βετούλα, Στάθης Νερατζάκης, σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης στην ιστοσελίδα της ομάδας της Ρόδου τόνισε ότι οι παίκτες του Κολοσσού θα μπουν στο γήπεδο για να χαρούν το παιχνίδι. Ο βοηθός προπονητή του Κολοσσού ξεκαθάρισε ότι η αξία των ερυθρόλευκων είναι αποδεδειγμένη εδώ και χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποθεώνοντας τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Στάθης Νερατζάκης:

«Η πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου ήταν εξ αρχής μία σημαντική φετινή επιτυχία για την ομάδα μας. Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό. Μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Η αξία του αντιπάλου μας είναι τεράστια και είναι ήδη γνωστή.

Το θετικό για εμάς είναι ότι η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, χωρίς τραυματισμούς και απουσίες. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού, που είναι ο γρήγορος ρυθμός και τα ριμπάουντ.

Εμείς θα μπούμε να το χαρούμε, ενώ θα αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς, ως ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ