Μπλατ: «Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και πήραμε την πρόκριση»

Μπλατ: «Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και πήραμε την πρόκριση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στη συγκέντρωση των αθλητών του στο ματς με τον Κολοσσό ενώ αναφέρθηκε και στα χαμένα περιφερειακά σουτ.

Ο Ντέιντ Μπλατ κατά την συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, στάθηκε στη συγκέντρωση των αθλητών του.

Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι: «Όπως έχω ξαναπεί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο αν δεν το κάνεις εσύ εύκολο. Μπήκαμε με συγκέντρωση και κίνητρο στον αγώνα, κάτι που μας βοήθησε για να πάρουμε τη νίκη. Στο 3ο δεκάλεπτο παίξαμε καλά, ενώ στο τέταρτο όχι και τόσο καλά και αυτό επηρέασε κάπως την απόδοσή μας. Το σημαντικότερο είναι ότι προκριθήκαμε στα ημιτελικά, που ήταν και η ουσία αυτού του αγώνα».

Αναφορικά με τις χαμένες προσπάθειες των παικτών του από την περιφέρεια, ο Μπλατ τόνισε: «Σαν προπονητής πρέπει να μάθεις αν τα σουτ είναι καλές επιλογές ή όχι, αν θα μπουν κάποιες φορές εξαρτάται και από τον Κύριο πάνω (σ.σ. τον Θεό). Στο μυαλό μου τα περισσότερα σουτ ήταν ελεύθερα και καλά σουτ. Ελπίζω να τα ξαναβρούμε αυτά τα σουτ αλλά ελπίζω να τα βάλουμε. Καλή ερώτηση, αλλά έχω πολλά να αγχώνομαι δεν χρειάζεται και για αυτά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ