Ολυμπιακός: MVP ο Βεζένκοφ (pic)

Ολυμπιακός: MVP ο Βεζένκοφ (pic)

Ο διεθνής φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Κολοσσό και κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτης της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου με 84-53 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αναμέτρηση με τη νησιώτικη ομάδα ξεχώρισε ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον διεθνή φόργουορντ να σημειώνει double-double και να κερδίζει με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη! Ο 23χρονος άσος αγωνίστηκε για 23:42 λεπτά, στα οποία είχε 13 πόντους με 5/6 δίποντα, 3/4 βολές, ενώ παράλληλα κατέβασε 11 ριμπάουντ, έβγαλε 1 ασίστ και είχε 2 τάπες. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Βεζένκοφ, ο οποίος συγκέντρωσε 22 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και αναδείχθηκε MVP του παιχνιδιού.

Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ ανεβάζει συνεχώς στροφές και ο Ντέιβιντ Μπλατ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ στα social media:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#OLYKOL | @bwin.gr MVP της σημερινής αναμέτρησης βάσει Ranking αναδείχθηκε ο Sasha Vezenkov! ? #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #GreekCup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ