Γιατράς: Δεν είμαστε σε καλό… mood!

Γιατράς: Δεν είμαστε σε καλό… mood!

Ο προπονητής του Προμηθέα στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, αλλά και την κατάσταση της ομάδας του

Ο Μάκης Γιατράς ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, αλλά όχι από το τελικό αποτέλεσμα. Παραδέχθηκε πως υπάρχουν προβλήματα και πως η ομάδα του δεν είναι σε καλό… mood.

«Δεν χαμογελάμε, έγινε μεγάλη προσπάθεια. Δεν προσεγγίσαμε καλά αμυντικά το ματς στην αρχή. Παλέψαμε, πήραμε τα ριμπάουντ, παρά τα προβλήματα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάτι σημαίνει ότι ο Καλάθης έμεινε 27 λεπτά στο γήπεδο. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε πολλά πράγματα.

Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα, για αυτό φτιάξαμε ένα μεγάλο ρόστερ, ώστε να ανταπεξέλθουμε. Δεν έχουμε ξαναζήσει με τα ταξίδια. Δείχνουμε ενέργεια, είμαστε σε καλό mood. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω.

Ο Προμηθέας είναι ομάδα που ήρθε για να μείνει. Θέλει να πρωταγωιστήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Χάσαμε σήμερα, δεν είναι να πανηγυρίζουμε. Κρατάμε κάποια θετικά αλλά η ουσία είναι ότι χάσαμε.

Ο Παρκς ήταν καταπληκτικός, έκανε double double. Εγώ ήμουν όπως ήμουν στο τοπικό. Εγώ είμαι ένα κομμάτι της ομάδας, όχι κάτι παραπάνω. Το μεγαλύτερο κομμάτι είναι ο κύριος Λιόλιος. Αγαπάει την ομάδα. Έχει πει από την καρδιά του να χαιρόμαστε το μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ