Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ανέδειξε η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, με τον αγώνα να γίνεται στην έδρα των πράσινων

Ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ανέδειξε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου μπάσκετ, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στις 13 Φεβρουαρίου. Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στην έδρα των πράσινων ενώ σε ότι αφορά τον άλλο ημιτελικό, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κύμη, επίσης στις 13 του Φλεβάρη.

Η μάχη ανάμεσα σε πράσινους και ερυθρόλευκους κλέβει φυσικά την παράσταση και όλοι περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αναμέτρηση των δύο ομάδων, για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλείου (Δύο Αοράκια) στις 17 Φεβρουαρίου. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (4 Ιανουαρίου) για την Ευρωλίγκα ενώ ένα μήνα μετά την μάχη στο Κύπελλο, οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τους πράσινους αυτή την φορά για το πρωτάθλημα της Basket League. Το παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένο για τις 14 Μαρτίου.

https://twitter.com/HellenicBF/status/1072085517385240576

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ