Δάκρυσε στη συνέντευξη Τύπου ο Παπαθεοδώρου

Δάκρυσε στη συνέντευξη Τύπου ο Παπαθεοδώρου

Ο προπονητής του δικεφάλου, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ξέσπασε σε κλάματα μετά την πρόκριση της ομάδας του, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης.

Εντονα συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Ο Ελληνας τεχνικός του δικεφάλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και έτσι εμφανίστηκε δακρυσμένος στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, είπε… «Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον σύλλογο. Από την αρχή της χρονιάς ήταν ίσως ο πιο βασικός στόχος της χρονιάς. Νιώθουμε περήφανοι και ικανοποιημένοι για την προσπάθεια των παικτών που οδήγησαν την ομάδα σε τελικό μετά από 20 χρόνια. Είχαμε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει αλλάξει επίπεδο. Έχει καλύτερους παίκτες σε κομβικές θέσεις, έχει κατεύθυνση και προσωπικότητα. Δεν ξέρω πως φάνηκε, μπορεί να ελέγχαμε για 40 λεπτά αλλά η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη. Το κάναμε μέσα από την άμυνα. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε ενέργεια και αποφασιστικότητα, χτίσαμε μια διαφορά που την κρατήσαμε. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού, δεν επιτρέψαμε στην Κύμη να τρέξει και να βγάλει συνεργασίες. Δεν βλέπω μία ομάδα που θα κινδυνεύσει και της αξίζουν συγχαρητήρια», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο λέγοντας ότι… «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί σ’ ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι δεν νιώσαμε μόνοι. Είχε παλμό και η ενθάρρυνση τους μας έδωσε δύναμη, Κρατάμε πολύ ψηλά τη σημαία του ΠΑΟΚ, είμαστε σε τρεις διοργανώσεις, είμαστε το μοναδικό τμήμα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ανταμείφθηκαν οι κόποι και η υπομονή που κάνουν».

Ρωτήθηκε για το αν υπήρχε πίεση στην ομάδα και απάντησε… «Υπήρχε και συνέβαλλαν δύο πράγματα. Ο τραυματισμός του Γκος ο οποίος έμαθε μυϊκό σπασμό και η Κύμη προσαρμόστηκε και μας πίεσε περισσότερο στην μπάλα. Αυτά έπαιξαν ρόλο στο ότι δεν κρατήσαμε τη μεγάλη διαφορά. Όταν υπάρχουν πολλές αποτυχίες στο πίσω μέρος του μυαλού, δημιουργείται πίεση. Η απουσία του Γκος στο δεύτερο ημίχρονο και η διαφορετική αντιμετώπιση της Κύμης μας δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο».

Σχετικά με τον τελικό, είπε ότι… «θα πάμε ως αουτσάιντερ αλλά θα κάνουμε τα πάντα για το τρόπαιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ