Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο!

Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο!

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία και αποφάσισαν να μην συνεχίσουν στο δεύτερο ημίχρονο. «Παίξτε μόνοι σας» το μήνυμα σε Παναθηναϊκό, διαιτητές και ΕΟΚ

Απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ, με την αποστολή του Ολυμπιακού να αποχωρεί απο το ματς με τη λήξη της δεύτερης περιόδου. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν τρομερά παράπονα απο τη διαιτησία της γνωστής «τρόικας» Αναστόπουλος-Μάνος-Παναγιώτου. Και αυτή τη φορά αποφάσισαν να κάνουν κάτι, που δεν έχει προηγούμενο. Να φεύγουν απο το παρκέ, εκδηλώνοντας με τον τρόπο αυτό όχι τη δυσαρέσκεια αλλά την οργή τους. «Παίξτε μόνοι σας» λένε οι Ερυθρόλευκοι σε Παναθηναϊκό, διαιτητές και ΕΟΚ έπειτα απο τον μισό ημιτελικό. Και ήδη είναι στο λεωφορείο για την επιστροφή τους στο ΣΕΦ!

Τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο; Ένας μονόλογος του Παναθηναϊκού ο οποίος πήρε προβάδισμα 15 πόντων (40-25). Και όσο για τους αριθμούς που σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνουν και τη διαιτησία;  Αυτοί λένε 5-13 φάουλ και 10-2 βολές με πρώτο τον γηπεδούχο. Εννοείτε πως η απόφαση του Ολυμπιακού, προκύπτει απο τους ιδιοκτήτες του οι οποίο και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τα μέλη της ομάδας. «Φεύγουν απο το γήπεδο. Κάνουν μπάνιο ήδη» έλεγε προ ολίγου στην τηλεόραση μέλος της ομοσπονδίας, Θόδωρος Βιδάλης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός είδε τον Γιάνις Τίμα, να συμπληρώνει δύο φάουλ στα πρώτα 19 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Είδε επίσης στις ενάρξεις των δύο περιόδων, προτού συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό να έχει σε βάρος του 3 και 2 φάουλ αντίστοιχα. Δεν το λες σαφώς και συνηθισμένο όλο αυτό. Κάπως έτσι οι Πράσινοι εκτέλεσαν δέκα βολές και ο Ολυμπιακός μόλις δύο! «Πρέπει η Πολιτεία να πάρει τα μέτρα της. Τέλος πια με αυτή την κατάσταση» έλεγε ο Χρήστος Σταυρόπουλος εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό.

Απο την άλλη, η εικόνα της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος και το σκορ λέει πολλά για την εικόνα της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Με μεγάλη ενέργεια στην άμυνα. Με πολλούς περισσότερους πόντους απο το «ζωγραφιστό». Με σαφώς πιο ουσιαστική εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός εννοείτε πως θα έχει κυρώσεις για αυτή του την απόφαση. Δεν είναι μόνο το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου που ήδη βρίσκεται σε πράσινα χέρια. Είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών (-2 με βάση την προκήρυξη του κυπέλλου Ελλάδας) απο το πρωτάθλημα, αλλά και το γεγονός ότι η βαρύτητα της κίνησης του απο ένα τόσο μεγάλο κλαμπ θα έχει αντίκτυπο σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Θυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι έστειλε επιστολή στον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή. Για να του εκφράσει τον προβληματισμό του για την διαιτησία, για την μόνιμη επιλογή της τριάδας Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου. Για όσα έχουν συμβεί τα προηγούμενα χρόνια…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ