Καθολική η στήριξη του κόσμου στην απόφαση των Αγγελόπουλων

Καθολική η στήριξη του κόσμου στην απόφαση των Αγγελόπουλων

Τα αποτελέσματα στο γκάλοπ που ετοίμασε to10.gr σχετικά με την αποχώρηση του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ήταν συντριπτικά υπέρ της απόφασης των Αγγελόπουλων να μην κατέβει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι ερυθρόλευκοι εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους για τη διαιτησία αλλά και τη γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού και να αποχωρήσουν.

To10.gr ετοίμασε ένα γκάλοπ σχετικά με την αποχώρηση του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και τα αποτελέσματα ήταν συντριπτικά υπέρ της απόφασης των Αγγελόπουλων να μην κατέβει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο περισσότερος κόσμος ψήφισε υπέρ της αποχώρησης, με το ποσοστό του «ναι» να είναι 79% και του όχι μόλις 21%. Η στήριξη στη διοίκηση του Ολυμπιακού και τους αδερφούς Αγγελόπουλους είναι καθολική και πλέον ο κόσμος περιμένει να δει αν οι ερυθρόλευκοι θα φτάσουν μέχρι τα άκρα.

Δείτε τα αποτελέσματα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ