Ζουρνατζίδης: «Ο ΠΑΟΚ πάει στην Κρήτη για να παίξει μπάσκετ»

Ζουρνατζίδης: «Ο ΠΑΟΚ πάει στην Κρήτη για να παίξει μπάσκετ»

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ, τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την προετοιμασία της ομάδας του.

Στη προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε μιλώντας στον ARENA FM 89.4 ο Τέλης Ζουρνατζίδης. Ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε και το θέμα του ορισμού των διαιτητών, αλλά και την απόφαση να γίνει το παιχνίδι παρουσία μαθητών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ARENA FM 89,4:

Για τους πανηγυρισμούς του μετά τον ημιτελικό: «Όποιος άνθρωπος έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του σε κάτι, πάντα όταν έρχεται η επιτυχία, μπορεί να ξεσπάσει. Κάποιες φορές τα συναισθήματα επικρατούν της λογικής και της ηρεμίας. Θέλαμε πολύ να βρεθούμε στον τελικό. Ήταν μια τέτοια στιγμή. Μετά τη προσπάθεια που κάνεις, σου βγαίνει μερικές φορές το ξέσπασμα».

Για όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός: «Είναι λυπηρό. Όχι για τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολη μια τέτοια απόφαση. Φαίνεται ότι την είχαν πάρει  πριν το παιχνίδι. Το μπάσκετ σαφώς και βγαίνει ζημιωμένο. Ήταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, που τελείωσε έτσι. Και οι συμπεριφορές ανθρώπων του μπάσκετ το ζημιώνουν και κανείς δεν κάνει κάτι γι αυτό. Είτε είναι παράγοντες, είτε είναι διαιτητές. Υπάρχουν άνθρωποι που εδώ και καιρό πληγώνουν το μπάσκετ, κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών,. Αυτό θα πρέπει να μας κάνει όλους ευαίσθητους και να αφήσουμε το  συμφέρον μας και να δούμε το καλό του αθλήματος. Κάποιοι θεωρούν ότι η προσωπική κόντρα δυο οικογενειών, είναι πάνω από το άθλημα. Και αυτό συμπαρασύρει τους πάντες.  Δεν ξέρω αν αυτό ευαισθητοποιήσει κάποιους. Είμαι 41 χρόνια στο μπάσκετ, το λατρεύω και εύχομαι κάποιοι να πάρουν δραστικές αποφάσεις».

Για τον ορισμό των διαιτητών: «Στον τελικό δεν υπάρχουν αυτοί που  είναι πρώτοι στο ράνκινγκ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι καλοί διαιτητές οι κ.κ Καρακατσούλης και Παπαπέτρου. Είναι, όμως, μια απόφαση που θα κριθεί. Δεν ήθελαν να παίξει κάποιος διαιτητής από αυτούς που ήταν στους ημιτελικούς. Η Κυριακή είναι κοντά.  Είμαι καλοπροαίρετος και δεν θέλω να βγω να κάνω εμπρηστικές  δηλώσεις.  Θα πάμε να παίξουμε μπάσκετ. Αν κάποιοι δεν στοχεύουν στη μπασκετική προετοιμασία αλλά σε κάτι άλλο,  το κρίμα στο λαιμό τους. Δεν θέλουμε να βρεθούμε σε ρόλο αδικημένου.  Ξέρουμε ότι απέναντι μας έχουμε καλή ομάδα.  Δεν έχει ανάγκη βοήθειας. Και εμείς έχουμε όμως μια ομάδα με ποιότητα. Θα πάμε να παίξουμε μπάσκετ και ο καλύτερος να κερδίσει».

Για το θέμα των προσκλήσεων στο γήπεδο: «Στον περσινό τελικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό διατηρήθηκαν οι ισορροπίες. Ξέρουμε ότι το ίδιο μοντέλο θα ακολουθηθεί και φέτος και θα υπάρχουν μόνο μαθητές και άνθρωποι των ομάδων. Έχουμε πάρει αυτή τη διαβεβαίωση, εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Για τον Γκος: «Γίνεται τεράστια προσπάθεια από το γιατρό και τους φυσιοθεραπευτές. Παλεύουμε για να παίξει. Στους τραυματισμούς, αυτό που μετράει είναι σε τέτοιες περιπτώσεις η καρδιάς του παίκτη. Πιστεύω ότι θα κάνει τα πάντα για να παίξει. Θα ξεκαθαρίσει στη αυριανή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ