«Τίποτε πάνω από τον νόμο»

«Τίποτε πάνω από τον νόμο»

Στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της φυγής στο ημίχρονο και ζητούν εφαρμογή των κανονισμών

Στον Παναθηναϊκό αναμένουν τις εξελίξεις γύρω από την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και μάλλον έχουν… άγριες διαθέσεις.

Κι αυτό διότι όπως τονίζουν απαιτούν να εφαρμοστεί ο νόμος. Υποστηρίζουν πως όπως άπαντες απαιτούσαν να τιμωρηθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις συνεχιζόμενες καταγγελίες των αδελφών Αγγελόπουλων, έτσι και τώρα δεν θα δεχθούν τίποτε λιγότερο από την πιστή εφαρμογή ων νόμων.

Σημειώνουν πως ουκ ολίγες φορές έχουν δεχθεί να επιστρέψουν στο παρκέ μετά από διακοπές αγώνων στο ΣΕΦ λόγω επεισοδίων υποκύπτοντας στα αιτήματα των «ερυθρολεύκων» να τελειώσουν τα ματς όπως- όπως για να μην τιμωρηθούν και για την επόμενη χρονιά. «Ωστόσο αυτή η στάση μας εξελήφθη ως εξυπνάδα τους και δικιά μας ανοησία. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι κάναμε το σωστό» λένε χαρακτηριστικά.

Σημειώνουν πως πέρσι στον αγώνα Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν, μάλλον… έσπασε το ρεκόρ με τον καταλογισμό τριών φάουλ σε επτά δευτερόλεπτα, αλλά τότε ουδείς σηκώθηκε να φύγει από το γήπεδο.

Επίσης λένε ότι θα περιμένουν να επιβληθούν οι ποινές που προβλέπονται από τους κανονισμούς εφόσον ο Ολυμπιακός κάνει πράξη στο ντέρμπι «αιωνίων» του δεύτερου γύρου της Α1 στις 16/3 ή στα υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος, όπως ανέφερε στην τελευταία τους ανακοίνωση.

Σε διαφορετική περίπτωση μάλιστα, από τη διοίκηση της ΚΑΕ είναι διατεθειμένοι να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια ή όπου αλλού τους δίνεται η δυνατότητα.

Τέλος, παρακολουθώντας την απολογία των ερυθρόλευκων στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ αναρωτήθηκαν «Γιατί ζητούν να δικαστούν με τη μικρότερη δυνατή ποινή (-1) εφόσον υποστήριζαν ότι δεν τους απασχολούν όποια τιμωρία και αν τους επιβληθεί; Κι αφού η Αδριατική λίγκα και η VTB ήταν τόσο καλά πρωταθλήματα, γιατί κάθονταν τόσα χρόνια στην Ελλάδα;».

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων όσον αφορά την όλη υπόθεση, ενώ βέβαια από σήμερα κιόλας προσπαθούν να πείσουν τους παίκτες να αποσυνδεθούν από τα συγκεκριμένα γεγονότα και να επικεντρώσουν την προσοχή τους στον τελικό της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ