Παπαθεοδώρου: «Προσμονή και αυτοπεποίθηση»

Παπαθεοδώρου: «Προσμονή και αυτοπεποίθηση»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό που υπάρχει στην ομάδα του για τον τελικό και τις πιθανότητες επιτυχίας.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για την κατάκτηση του Κυπέλλου δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας σε τελικό μετά από 20 χρόνια τονίζοντας αρχικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, μετά από 20 χρόνια. Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους της χρονιάς. Για όλο το σύλλογο ήταν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, να παίξουμε έναν τελικό κόντρα σε μια ομάδα από τις κορυφαίες της Ευρώπης. Η Κρήτη είναι ένας πολύ φιλόξενος τόπος. Εδώ έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Ο στόχος μας αύριο να κάνουμε ένα καλό, ανταγωνιστικό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, η ποιότητα του συλλόγου που αντιμετωπίζουμε είναι πολύ μεγάλη. Είναι μεγάλη τιμή που θα αντιμετωπίσω έναν προπονητή όπως ο κ. Πιτίνο. Τα δικά μας παιδιά, θα κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να εκπροσωπήσουν το σύλλογο σε ένα μεγάλο τελικό. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε πάνω από όλα».

Για το αν «άδειασε» η ομάδα του μετά την πρόκριση στον τελικό: «Έχουμε ήδη ξεχάσει την πρόκριση. Υπάρχει προσμονή, ενθουσιασμός και αυτοπεποίθηση για να παίξουμε έναν τελικό. Έχουμε αποθέματα ενέργειας. Με αυτόν τον αντίπαλο, αν δεν έχεις ενέργεια δεν έχεις και τύχη στο παιχνίδι».

Για την κατάσταση του Φιλ Γκος: «Έκανε ένα κομμάτι της προπόνησης μας χθες. Ολο το ιατρικό τιμ είναι πάνω του. Η μέση είναι πολύ ύπουλο πράγμα. Θα δοκιμάσει να προπονηθεί και σήμερα και αύριο το πρωί θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το παιχνίδι».

Για την διαφορά των δύο ομάδων: «Η ουσιαστική διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε ομάδες κορυφαίου επίπεδου. Για να είμαστε ειλικρινείς, πέρα από τα δικά μας χαρακτηριστικά, θα εξαρτηθεί φυσικά και από τον αντίπαλο μας, ο οποίος είναι δεδομένο ότι είναι το φαβορί του παιχνιδιού. Αλλά είναι δεδομένο ότι θα κάνουμε κι εμείς αυτό που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ