Πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο για το εσώρουχο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο για το εσώρουχο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για εσώρουχο που άφησε στον πάγκο του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι Κυπέλλου, στο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να πληρώσει για την κίνηση του στο ντέρμπι του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είχε αφήσει ένα εσώρουχο στον πάγκο των Πειραιωτών, μετά την αποχώρηση τους από το γήπεδο.

Ο Αθλητικός Δικαστής έκρινε πως ήταν μια ενέργεια που δυσφήμησε το άθλημα και του επέβαλλε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«1) Απαλλάσσεται η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της πειθαρχικής κατηγορίας της δυσφήμησης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, σε αναφορά προς την ενέργεια δυσφήμισης του αθλήματος της Καλαθόσφαιρας εκ μέρους του κ. Δημήτριου Γιαννακόπουλου κατά τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ της 13- 2- 2019 και

2) Επιβάλλεται στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο για ενέργεια με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ, γινόμενης συναφώς δεκτής της από 19-2-2019 καταγγελίας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που αφορά τον ως άνω αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ