Τσαλδάρης: «Να βγουν παιδιά από αυτό το πρότζεκτ»

Τσαλδάρης: «Να βγουν παιδιά από αυτό το πρότζεκτ»

Ο προπονητής της Αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ερμή στο κλειστό του Λαγκαδά.

Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ολυμπιακός, με τον Δημήτρη Τσαλδάρη να μιλάει μετά το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων είπε:

– Για το πώς είδε τον Ολυμπιακό Β’ απέναντι στον Ερμή: «Κρατάμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά σίγουρα κρατάμε πάρα πολλά από αυτά που δεν κάναμε και έπρεπε να έχουμε κάνει. Αυτά είναι δική μας δουλειά, να δούμε τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε και να προχωρήσουμε ώστε αυτή η ομάδα να γίνεται καλύτερη μέρα με την μέρα για να φέρουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ολα τα παιχνίδια αυτής της περιόδου είναι παιχνίδι προετοιμασίας. Να βάλεις καινούρια πράγματα και να δεις πως πάνε και να δεις τα αποτελέσματα. Να δεις τι πρέπει να αλλάξεις και τι να κρατήσεις».

– Για την Αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων που θα παίξει στην Α2: «Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα και ένα καινούριο πρότζεκτ. Έχουμε μαζί μας πολλά καινούρια παιδιά, άλλα που έχουν βγει απο τις ακαδημίες που έχουμε πάρει με προοπτική και μέλλον. Ο στόχος αυτής της ομάδας είναι αυτά τα παιδιά να παίξουν και να ανδρωθούν σε αυτό το πρότζεκτ ώστε να αποτελέσει αυτό το εφαλτήριο για τη συνέχεια της καριέρας τους».

– Για τα παιδιά που συμμετείχαν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας: «Σαφώς τα παιδιά αυτά και κάποιοι από αυτούς πήραν μέρος στην προετοιμασία για μεγάλο χρονικό διάστημα έκαναν προπόνηση στην ομάδα. Από πέρσι λοιπόν αυτά τα παιδιά βρέθηκαν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Στόχος είναι να βγουν.

– Για τις δικές του προσδοκίες στον πάγκο του Ολυμπιακού Β’ στην Α2: «Ειναι καινούριο ξεκίνημα και είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που θα έρθουν μπροστά μας».

– Για το γεγονός ότι ταξίδεψε στον Λαγκαδά με λεωφορείο και όχι αεροπορικώς: «Ηταν επιλογή μας να ταξιδέψουμε με λεωφορείο. Ηταν όλα άνετα, ταξιδέψαμε άνετα και τα παιδιά ευχαριστήθηκαν αυτό το ταξίδι. Θα δούμε αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο ταξιδιού. Αναλόγως με το που έχουμε να πάμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ