«Ο Ολυμπιακός Β’ έχει παίκτες με ταλέντο, αλλά χρειάζεται χρόνο»

«Ο Ολυμπιακός Β’ έχει παίκτες με ταλέντο, αλλά χρειάζεται χρόνο»

Ο προπονητής του Ανατόλια, Πέτρος Γκαϊτατζής, μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνισε ότι οι Πειραιώτες έχουν παίκτες με ταλέντο, αλλά χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν.

Το Ανατόλια επικράτησε της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με 91-76 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του Ανατόλια, Πέτρος Γκαϊτατζής, μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στους Ερυθρόλευκους, μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και για τους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός Β’ διαθέτει παίκτες με ταλέντο, αλλά χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν.

«Ο Ολυμπιακός έχει πολλά παιδιά με ταλέντο. Είναι δύσκολη αυτή η κατηγορία, γιατί έχει παίκτες που διαθέτουν εμπειρία. Είναι πολύ δύσκολο για τα νεαρά παιδιά του Ολυμπιακού να προσαρμοστούν στην κατηγορία. Σίγουρα θα βρουν τον δρόμο τους και πιστεύω πως με τις συνθήκες που υπάρχουν και με την δουλειά η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της», τόνισε, ενώ για την δική του ομάδα είπε:

«Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι για μας μια πολύ καλή προετοιμασία για το πρωτάθλημα, μας δίνουν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε συνθήκες εκτός έδρας αγώνα και θέλαμε να το ξεπεράσουμε για να αντεπεξέλθουμε. Πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι και την κόπωση, γι’ αυτό κάνουμε και μια διαχείριση. Για μας η συμμετοχή στην Α2 είναι μια νέα εμπειρία, κάναμε την καλύτερη δυνατή ομάδα και γνωρίζουμε πως η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Στόχος είναι η συνέπεια για να πετύχουμε την παραμονή μας στην κατηγορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ