Μαρκόπουλος: «Πολύ άσχημο το αποτέλεσμα με τον Ηρακλή»

Μαρκόπουλος: «Πολύ άσχημο το αποτέλεσμα με τον Ηρακλή»

Απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό του Άρη από το Κύπελλο εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ενώ στάθηκε στην ανάγκη ανασύνταξης των «κίτρινων» ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πρόωρο τέλος έλαβε η πορεία του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδος, αφού οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν από τον Ηρακλή με 63-64 στο «Nick Galis Hall» και γνώρισαν τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «κίτρινων», Σούλης Μαρκόπουλος, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το τελικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα επισήμανε την ανάγκη ανασύνταξης της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε στο Κύπελλο Ελλάδας για πολλούς λόγους. Κυρίως, όμως για να έχουμε περισσότερους αγώνες, γιατί μας λείπουν παιχνίδια, ώστε οι παίκτες μας να βρεθούν μέσα στο γήπεδο μεταξύ τους, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ήταν μια αναμέτρηση, στην οποία σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια της, είχαμε την πρωτοπορία στο σκορ και χάσαμε με τον τρόπο που όλοι είδαν στην τελευταία επίθεση. Πρέπει να συνεχίσουμε… Να συγκεντρωθούμε, να δούμε τα λάθη μας και να εμφανιστούμε καλύτεροι στην επόμενη αναμέτρηση» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ