Θέλει να παίξει ο Μάριο Τσάλμερς και δεν το κρύβει

Θέλει να παίξει ο Μάριο Τσάλμερς και δεν το κρύβει

Ο Αμερικανός της ΑΕΚ ετοιμάζεται για την παρθενική του εμφάνιση, κόντρα στο Ρέθυμνο. Ο Τσάλμερς άρχισε ήδη να… παίζει με τον κόσμο της «Ένωσης»

Είναι παίκτης που ξέρει και τι θέλει να κάνει στο γήπεδο, αλλά και πώς να… τρελάνει τον κόσμο. Κι αν στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαντίρμα ήταν απλή αναγραφή στο φύλλο αγώνα (δεν ήταν παράξενο, καθώς ακόμα δεν γνωρίζει καλά καλά τους συμπαίκτες του), απέναντι στο Ρέθυμνο, στην αναμέτρηση για το Κύπελλο, είναι δεδομένο ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής. Ο Μάριο Τσάλμερς το ξέρει και το… φωνάζει.

«Η ώρα πλησιάζει. Εγώ είμαι έτοιμος! Εσείς;» ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Instagram, δημιουργώντας ενθουσιασμό στους φίλους της «Ένωσης», οι οποίοι περιμένουν να δουν τον «σούπερ Μάριο» να… ζωγραφίζει στο παρκέ. Γιατί μπορεί να είναι στη δύση της καριέρας του, δεν παύει όμως να είναι ένας ενεργός πρωταθλητής του ΝΒΑ και δεν υπάρχει υπερπληθώρα τέτοιων παικτών στην Ευρώπη, πόσο μάλλον στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Τσάλμερς μπορεί να «παίζει» από τα social και να δείχνει πόσο καλός είναι, όμως στην ΑΕΚ θέλουν να τον δουν να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο παρκέ, προκειμένου να αποκτήσει άλλον έναν πυλώνα η περιφέρεια της ομάδας, έτσι ώστε να είναι σε πλήρη ισχύ, όχι τόσο για το ματς με το Ρέθυμνο (το οποίο κανείς δεν υποτιμά), αλλά για τις πιο δύσκολες αποστολές που έρχονται.

 

View this post on Instagram

 

That time is coming soon….I’m ready are you????

A post shared by Mario Chalmers (@mchalmers6) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ