Χαραλαμπίδης: «Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε στη διαφορά κατηγορίας»

Χαραλαμπίδης: «Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε στη διαφορά κατηγορίας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, τόνισε πως η διαφορά κατηγορίας μεταξύ της ομάδας του και του Διαγόρα Δρυοπιδέων δεν πρέπει να επηρεάσει τους παίκτες του.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Διαγόρα Δρυοπιδέων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (09/11, 17:00). Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά»,  Κώστας Χαραλαμπίδης, μίλησε για τις δυσκολίες του ματς, αλλά και ο τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να κερδίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης:

«Είναι ένα παιχνίδι που κρύβει πολλούς κινδύνους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυθούμε στη διαφορά μίας κατηγορίας που μας χωρίζει από τον Διαγόρα. Όσοι ενδεχομένως το έκαναν το πλήρωσαν. O Διαγόρας έχει ήδη αποκλείσει δύο ομάδες της Α1, αλλά το έκανε γιατί έχει και ποιότητα σαν ομάδα και δεν θεωρείται άδικα μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι που μας αναγκάζουν να δούμε με περισσή σοβαρότητα αυτό το παιχνίδι.

Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πολύ. Είναι πολύ πρόσφατη η συμμετοχή της ομάδας μας σε έναν τελικό. Από την άλλη, είμαστε ο ΠΑΟΚ και έτσι ακριβώς πρέπει να εμφανιστούμε στο γήπεδο. Με μαχητικό πνεύμα, με αποφασιστικότητα για να διεκδικήσουμε κάθε μπάλα, σε άμυνα και επίθεση, συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Με πίστη στις δικές μας δυνάμεις και σεβασμό στον αντίπαλο, στους έμπειρους παίκτες του, που ξέρουν πως να δημιουργήσουν πρόβλημα σε κάθε ομάδα, το έχουν αποδείξει και στην έδρα τους είναι σίγουρα ακόμη πιο δυνατοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ