Πανέτοιμη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου η ΑΕΚ

Πανέτοιμη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό προημιτελικό του Κυπέλλου με το Ρέθυμνο (09/11, 18:00), με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα.

Έπειτα από την πρώτη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Μπαντίρμα για το BCL, η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Η «Ένωση» υποδέχεται το Ρέθυμνο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και μοναδικός στόχος είναι η πρόκριση στην τετράδα, με το ματς να είναι νοκ-άουτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν «σημαδέψει» τη διοργάνωση αυτή, θέτοντας ως στόχο να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, κάτι που επεσήμανε και ο Γιώργος Λιμνιάτης, σε δηλώσεις του.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του τραυματία Κέντρικ Ρέι, ο οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο.

Από εκεί και πέρα, ο Μάριο Τσάλμερς συνεχίζει τις προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο για την ώρα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει πως το ντεμπούτο του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης (13/11, 19:00) κόντρα στην Μπούργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ