Ανακοίνωσαν διαιτητές, απέρριψαν το αίτημα της ΑΕΚ

Ανακοίνωσαν διαιτητές, απέρριψαν το αίτημα της ΑΕΚ

Με μαθητές θα γίνει ο τελικός στα «Δύο Αοράκια». Η ΕΟΚ αδιαφόρησε για το αίτημα των ομάδων. Αυτοί είναι οι διαιτητές των ημιτελικών.

Τη στιγμή που η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου Ανδρών, που θα διεξαχθούν την επόμενη Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, το αίτημα των τεσσάρων να γίνει ο τελικός με φιλάθλους των ομάδων στις εξέδρες, απορρίφθηκε χωρίς καν να συζητηθεί. Κι είναι απορίας άξιο, πώς οι τέσσερις υποψήφιοι φιναλίστ εκτιμούν ότι δεν συντρέχει ανησυχία για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού κι η διοργανώτρια αρχή έχει διαφορετική άποψη κι επιμένει να γίνει ο τελικός με μαθητές στις εξέδρες.

Δεν θα μπούμε στον κόπο να συζητήσουμε για το τι συμβαίνει στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη, ότι πρέπει να έχουμε απομείνει μόνο εμείς που δεν μπορούμε να διοργανώσουμε έναν τελικό της προκοπής (διορθώνω, δεν μπορεί η ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου να τον διοργανώσει), αλλά από τη στιγμή που οι δύο φιναλίστ δεν έχουν αντιπαλότητα υψηλού κινδύνου, γιατί να μην επιχειρήσουμε την επιστροφή στην κανονικότητα.

Αν στον τελικό ήταν ο Παναθηναϊκός, στο ενδεχόμενο να βρεθεί απέναντι στην ΑΕΚ, ή ακόμα αν ήταν Άρης και ΠΑΟΚ, ή ο Ολυμπιακός αν έπαιζε στην Ελλάδα, θα το καταλαβαίναμε. Αλλά φοβάται τόσο η ΕΟΚ τούς χούλιγκαν του Προμηθέα, ή τον «στρατό» του Διαγόρα; Κάπου έλεος, δηλαδή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στους ημιτελικούς, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου:
Δ. Τόφαλος (17:00): Προμηθέας Π. – Περιστέρι: Καρακατσούνης – Παπαπέτρου – Σώμος.
Στ. Βενέτης (20:00): Διαγόρας Δρ. – ΑΕΚ: Μάνος – Παφίλης – Ζαχαρής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ