Κατσίβελης : «Θα δουλέψουμε σκληρά για τον τίτλο»

Κατσίβελης : «Θα δουλέψουμε σκληρά για τον τίτλο»

Ο Κατσίβελης μίλησε για τη νίκη του Προμηθέα, αλλά και τον τίτλο, που κυνηγά. «Περιμέναμε ότι θα είναι ντέρμπι» είπε για το Περιστέρι.

«Οι τελικοί είναι πάντα ξεχωριστοί. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο. Θα προσεγγίσουμε το ματς σύμφωνα με τα δικά μας ατού και ταυτόχρονα με τις αδυναμίες της ΑΕΚ (σ.σ. όταν έκανε τις δηλώσεις δεν είχε ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός, αλλά τοποθετήθηκε βάσει λογικής σκέψης). Θα προετοιμαστούμε και θα κάνουμε καλή δουλειά, για να πάρουμε τον τίτλο. Στο βάθος του μυαλού μας υπάρχει η κατάκτηση του τροπαίου, αλλά πρέπει να δούμε πώς θα το κάνουμε πράξη αυτό».

Στον Προμηθέα από το… σήμερα πέρασαν στο αύριο. Η νίκη επί του Περιστερίου είναι μια πρώτη επιτυχία, καθώς η ομάδα της Πάτρας φτάνει για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά σε αυτό το σημείο υπάρχει μόνο μια σκέψη κι ο Δημήτρης Κατσίβελης την εξέφρασε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο: «Θέλουμε το Κύπελλο και πρέπει να βρούμε τρόπο να κάνουμε πράξη το «θέλω» μας».

Ο περιφερειακός παίκτης του Προμηθέα αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με το Περιστέρι: «Ήταν κρίσιμο παιχνίδι. Στον προηγούμενο γύρο αποκλείσαμε τον Παναθηναϊκό, αλλά γνωρίζαμε πως και το σημερινό ματς θα ήταν πολύ δύσκολο, γιατί το Περιστέρι είναι σκληρή ομάδα. Παίξαμε έξυπνα, με καλή άμυνα και πήραμε την νίκη, σ’ ένα κλειστό παιχνίδι. Έτσι όπως εξελίχθηκε θα πήγαινε στα λάθη και στις κατοχές» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Η ομάδα δεν έχει Έλληνες και ξένους. Θέλουμε να παίζουμε καλά και να παίρνουμε τα αποτελέσματα, με ομαδική δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ