Κύπελλο Ελλάδας: Ο πρωτάρης από την Πάτρα και η Ένωση

Κύπελλο Ελλάδας: Ο πρωτάρης από την Πάτρα και η Ένωση

Προμηθέας Πάτρας και ΑΕΚ μονομαχούν σήμερα στα «2 Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης, για την κατάκτηση του 45ου Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ένα ματς που θα υπάρχουν μόνο μαθητές στις εξέδρες, ο Προμηθέας αγωνίζεται απέναντι στην ΑΕΚ στα «2 Αοράκια» του Ηρακλείου (16/02, 17:00 ΕΡΤ SPORTS HD) για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πατρινοί, σε μία αναμέτρηση που θέλουν να γράψουν ιστορία, απέναντι στην Ένωση που ψάχνει το 5ο τρόπαιο στον θεσμό.

Στην Κρήτη η ομάδα του Μάκη Γιατρά, μετά από την περσινή της υπέρβαση και την συμμετοχή της στους τελικούς της Basket League, είναι 40 αγωνιστικά λεπτά από την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου. Μάλιστα αγωνίζεται χωρίς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, με τον προπονητή της να έχει στο μυαλό του μονάχα ως… πονοκέφαλο την απόφαση της 12άδας για το παιχνίδι.

Όσοι για την ΑΕΚ; Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου προσδοκά στην επιστροφή στους τίτλους για την Ένωση. Μετά το 2018 όταν και κατέκτησε η ΑΕΚ το τρόπαιο στο ίδιο γήπεδο επι του Ολυμπιακού, ο Έλληνας τεχνικός παρά τους τραυματισμούς, θέλει να προσφέρει στην Βασίλισσα την 5η της κούπα.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ και ο Νίκος Γκίκας δεν θα αγωνιστούν σήμερα για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που ακολουθούν τον Παναθηναϊκό στην δυναμική της Basket League, την ώρα που αμφότερες αξίζουν το τρόπαιο αφού δικαίως βρίσκονται σήμερα στον τελικό της Κρήτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ