Αγγελόπουλος: «Επικράτησαν παλαιολιθικές απόψεις και ταριχευμένες ιδέες» (vid)

Αγγελόπουλος: «Επικράτησαν παλαιολιθικές απόψεις και ταριχευμένες ιδέες» (vid)

Ο Μάκης Αγγελόπουλος βραβεύτηκε από τον Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης και αναφέρθηκε και πάλι στην απουσία φιλάθλων στον σημερινό (16/2, 17:00) τελικό Κυπέλλου.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έστειλε μήνυμα για κατάκτηση του Κυπέλλου μιλώντας στον Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης και… έριξε καρφιά για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» βραβεύτηκε από τους ανθρώπους του συνδέσμου κι αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο που έχει η ΑΕΚ να σηκώσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι καταπληκτική αυτή η προσπάθεια που κάνετε. Πραγματικά η ΑΕΚ πρέπει να είναι περήφανη γι’ αυτά που πετυχαίνει ο σύνδεσμός σας στο Ηράκλειο. Μόνο περηφάνια γι’ αυτά που έχετε καταφέρει. Εμείς θα προσπαθήσουμε για άλλη μια φορά να φέρουμε ένα Κύπελλο και να φέρουμε χαρά σε όλον τον κόσμο και να μεγαλώσει και άλλο αυτή η Ενωσίτικη οικογένεια. Κρίμα που δεν θα σας έχουμε να ξεσηκώσετε τους παίκτες μας στο γήπεδο. Όπως ξέρετε κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Δυστυχώς, επικράτησαν παλαιολιθικές απόψεις και ταριχευμένες ιδέες και αγοραφοβικές αντιλήψεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ