Ο Χάρης, ο Αγραβάνης και το… τρίτο ημίχρονο του τελικού

Ο Χάρης, ο Αγραβάνης και το… τρίτο ημίχρονο του τελικού

Το επεισόδιο ανάμεσα στον Χάρη Καρακατσούνη και τον Δημήτρη Αγραβάνη, η αντίδραση των ανθρώπων του Προμηθέα και τα παρατράγουδα.

Οι άνθρωποι του Προμηθέα «βράζουν» με τη διαιτησία του τελικού. Έχουν πολλά παράπονα, τόσο για το ότι άφησαν να γίνει το παιχνίδι… κατς, όσο και για μεμονωμένες φάσεις. Κύριος αποδέκτης των παραπόνων ο Χάρης Καρακατσούνης, ο οποίος έγραψε στο «φύλλο αγώνα» ότι τον εξύβρισε ο Δημήτρης Αγραβάνης. Οι Πατρινοί έχουν διαφορετική αντίληψη για το συμβάν.
Ο διεθνής παίκτης πήγε στον διαιτητή και του είπε «τι έκανες; Γιατί σφύριξες έτσι;», για να του απαντήσει ο Καρακατσούνης «όταν θα έρθω ξανά στην Πάτρα να δεις πώς θα σφυρίξω» και να απαντήσει ο Αγραβάνης στα… γαλλικά. Αν όντως έτσι είναι τα πράγματα, τότε το λάθος είναι όλο του έμπειρου διαιτητή. Αλλά, δεν μένουμε εδώ…

Οι παράγοντες του Προμηθέα δεν ενδιαφέρονται για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τον Καρακατσούνη, ο οποίος έτσι κι αλλιώς κλείνει τον διαιτητικό του κύκλο, ούτε να ζητήσουν εξαίρεση. «Τον θέλουμε, να έρθει ξανά και ξανά στην Πάτρα» έλεγαν. Βεβαίως, δεν πρόκειται για επίσημη αντίδραση, αλλά για τοποθετήσεις ανθρώπων, που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα.

Τα φάουλ του Λίποβι και του Μαυροκεφαλίδη, που χάλασαν τον ρυθμό των δύο παικτών, το γεγονός ότι άφησαν οι διαιτητές να γίνει υπερβολικά σκληρό το ματς, τα βήματα του Ρέι, το φάουλ που σφυρίχθηκε 10’’ πριν το τέλος στον Σλότερ κι αντίστοιχα το φάουλ που δεν σφυρίχθηκε στον Κασελάκη, όταν ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ της ισοφάρισης, είναι τα σημεία που επικεντρώνεται η κριτική των Πατρινών. Στις περισσότερες από τις φάσεις, εμπλέκεται ο Καρακατσούνης, ο οποίος ήταν ο διαιτητής που υπέδειξε την παράβαση υπέρ της ΑΕΚ κι αυτός που ήταν μπροστά στο σουτ του Κασελάκη και δεν σφύριξε.

Ένταση κι επεισόδιο υπήρξε και στο αεροδρόμιο, με τον Τόμι Σχινά, αλλά οι άνθρωποι του Προμηθέα δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια, θεωρώντας το κακή στιγμή. Υπάρχουν, πάντως, διαφορετικές προσεγγίσεις γύρω από το όλο θέμα. Ο εκνευρισμός ήταν έκδηλος στην πλευρά των ηττημένων, όχι τόσο για την ευκαιρία που χάθηκε, αλλά γιατί θεωρούν ότι δεν τηρήθηκε η πολιτική των ίσων αποστάσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ