Καναδάς – Γαλλία 95-65: Η ομάδα του Τόρες διέλυσε τους «τρικολόρ»

Καναδάς – Γαλλία 95-65: Η ομάδα του Τόρες διέλυσε τους «τρικολόρ»

Ισοπεδωτικός Καναδάς καθώς διέλυσε με 95-65 την Γαλλία και «τρόμαξε» με την εμφάνισή του στην πρεμιέρα του MundoBasket.

Συντριβή για την Γαλλία στην πρεμιέρα του MundoBasket 2023 με τον Καναδά να «τρομάζει» με την εμφάνισή του επικρατώντας με 95-65!

Ο αγώνας ήταν εξαρχής απαιτητικός για το σύνολο του Κολέ με τον Καναδά να θεωρείται ένα από τα φαβορί στην διοργάνωση. Παρ’ όλο που το ημίχρονο έδειχνε πως η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ο Σάι Γκίλτζιους Αλεξνάντερ είχε άλλη άποψη. Ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έδωσε το έναυσμα στους συμπαίκτες του και αυτοί ανταπέδωσαν. Μία «έκρηξη» στην τρίτη περίοδο ήταν αρκετή για να σκίσει τα όνειρα των Γάλλων για την νίκη.

Διαβάστε επίσης: Έβγαλε γούστα, κερδίζει αυτοπεποίθηση

Ο Καναδάς έπαιζε διαρκώς με πάθος στην άμυνα, πρόσεξε στις λεπτομέρειες και βρήκε το «κλειδί» για την τρύπα στην άμυνα της Γαλλίας. Από την άλλη η εμφάνιση των «τρικολόρ» έθεσε πολλά ερωτήματα για το τι θα προκύψει για αυτούς στη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς θα μονομαχήσουν (πιθανότατα) με την Λετονία για την δεύτερη θέση.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ με 27 πόντους, 13 ριμπάουντ, Ολίνικ με 18 πόντους και Μπρουκς και Αλεξάντερ-Γουόκερ από 12. Από την αντίπερα όχθη ο Φουρνιέ είχε 21 πόντους (3/13 τρίποντα), ενώ Ντε Κολό και Λεσόρ είχαν από 12.

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ