Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας προειδοποίησε τον Ποτσέκο!

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας προειδοποίησε τον Ποτσέκο!

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας έριξε γερή «καμπάνα» στον Τζανμάρκο Ποτσέκο μετά την αποβολή του στο ματς με τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο αποβλήθηκε στον αγώνα της Ιταλίας με τη Δομινικανή Δημοκρατία για την δεύτερη αγωνιστική του MundoBasket 2023 και ακολούθησε «θύελλα» αντιδράσεων για τη συμπεριφορά του. Αμέσως μετά την αποβολή φώναζε στο τούνελ προς τα αποδυτήρια ζητώντας ένα υπεύθυνο της FIBA για να εκφράσει τα παράπονά του.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Τζάνι Πετρούτσι, δεν επιθυμεί να ξαναδεί τέτοια περιστατικά και θέλησε να τον βάλει στην θέση του λέγοντας:

«Αξίζαμε την ήττα και η διαιτησία δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα. Δεν χάσαμε από τη διαιτησία, καθώς αυτό είναι το πνεύμα του αθλητισμού. Δεν θα πρέπει να συμβεί ξανά τέτοιο επεισόδιο. Είναι βαρύ όταν χάνει η ομάδα τον προπονητή της. Είναι καλός προπονητής και ξέρει καλά τη δουλειά του, αλλά δεν είναι ο μόνος υπαίτιος. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να επαναληφτεί κάτι παρόμοιο. Μιλήσαμε μαζί του (σ.σ. με τον Ποτσέκο) και το σταφ του. Είπαμε δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την ήττα, αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ