Παπανικολάου: «Όλοι έδωσαν ενέργεια, θα πάμε να παλέψουμε με τη Λιθουανία»

Παπανικολάου: «Όλοι έδωσαν ενέργεια, θα πάμε να παλέψουμε με τη Λιθουανία»

Όλα όσα δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Κώστας Παπανικολάου μετά την πρόκριση της γαλανόλευκης στους «16» του Mundobasket 2023.

Αν και βρέθηκε στο -15, η Εθνική μας ομάδας κατάφερε να επιστρέψει από την… κόλαση και χάρη σε ένα εξαιρετικό 4ο δεκάλεπτο, να κάνει την ολική ανατροπή κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (83-74), παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «16» του Mundobasket.

Ο αρχηγός της επίσημης αγαπημένης, Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος της αναμέτρησης, αποθέωσε τους συμπαίκτες του για τον τρόπο που μπήκαν στο δεύτερο μέρος, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τη Λιθουανία.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο νέος όμιλος της Εθνικής – Τελικός με Λιθουανία

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στην ΕΡΤ: «Το πιο σημαντικό είναι πως μπήκαμε στο ημίχρονο καθαρίσαμε το μυαλό μας και πως να προσεγίσουμε το παιχνίδι. Βγάλαμε αυταπάρνηση. Όλοι έδωσαν ενέργεια. Το εύκολο είναι να δείχνουμε το λάθος σε κάποιον, το δύσκολο να τον υποστηρίζουμε»

Για το παιχνίδι με τη Λιθουανία που ακολουθεί την Παρασκευή: «Δεν βάζουμε ταμπέλες, ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα πάμε να παλέψουμε. Προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα σου που είναι ένα βάρος αυτό. Είναι 40 λεπτά αγώνα θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ