Σοκ για τη Σερβία – Ποιος τέθηκε εκτός Παγκοσμίου

Σοκ για τη Σερβία – Ποιος τέθηκε εκτός Παγκοσμίου

Μπορεί η Σερβία μέχρι στιγμής να τα πηγαίνει εξαιρετικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως στη συνέχεια του τουρνουά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπόρισα Σίμανιτς.

Μεγάλο πλήγμα για τη Σερβία εν όψει της έναρξης της δεύτερης φάσης του Mundobasket, καθώς ο Μπόρισα Σίμανιτς, τέθηκε νοκ-άουτ από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων, εκεί οπού η Σερβία επιβλήθηκε εύκολα με 115-83 κόντρα στο Νότιο Σουδάν, ο Σίμανιτς της Σαραγόσα, τραυματίστηκε κοντά στο νεφρό και επειδή ένιωσε έντονους πόνους διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Επιμένουν για Γιόβιτς και Ολυμπιακό – Τι λένε στην Ιταλία

Η σερβική ομοσπονδία μπάσκετ σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε πως ο φόργουορντ της ομάδας χειρουργήθηκε, ωστόσο δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό θέμα στο νεφρό.

Ο 25χρονος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο Παγκόσμιο και η Σερβία μένει και αυτή, με 11 παίκτες. Ο Σίμανιτς τελειώνει το Mundobasket με 3 συμμετοχές και σε 6.5 λεπτά ανά παιχνίδι είχε 1 πόντο και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Πρόβλημα ωστόσο εκτός από τον Σίμανιτς αντιμετωπίζουν και οι Πετρούσεφ και Αβράκοβιτς, που είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Ιταλία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ