Ισπανία – Λετονία 69-74: Νέο «μπαμ» στο Μουντομπάσκετ

Ισπανία – Λετονία 69-74: Νέο «μπαμ» στο Μουντομπάσκετ

Η Λετονία συνεχίζει να «τρελαίνει» τον κόσμο, καθώς κατάφερε να επικρατήσει και της Ισπανίας με 69-74 και να πάρει ισχυρό προβάδισμα ενόψει της πρόκρισης.

Σε ένα ματς για γερά νεύρα και με έναν εκπληκτικό Μπέρτανς, η Λετονία πυροδότησε ακόμη μια τεράστια «βόμβα», νικώντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία με 69-74.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έπαιξε ξανά το δικό της μπάσκετ, «βραχυκύκλωσε» το σύστημα της Ισπανίας, η οποία έμεινε για πρώτη φορά στο φετινό τουρνουά κάτω από τους 85 πόντους και μάλιστα πολύ κάτω καθώς ολοκλήρωσε το ματς με μόλις 69.

Οι Λετονοί φάνηκαν να ελέγχουν τον ρυθμό από το πρώτο κιόλας λεπτό, καθώς μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου είχαν πάρει ισχυρό προβάδισμα.

Λίγες στιγμές απροσεξίας και έλλειψης συγκέντρωσης, βρήκαν τους Ισπανούς να προηγούνται με +3 στην ανάπαυλα. Κάτι το οποίο από ότι φάνηκε δεν επηρέασε την ομάδα του Μπάνκι.

Εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο από την Λετονία, η οποία μπήκε σε αυτό στο -11 και με επιμέρους σκορ 11-27 ολοκλήρωσε έναν σπουδαίο θρίαμβο με 69-74.

Κορυφαίος ο Μπέρτανς για την Λετονία με 16 πόντους, στους 14 έμεινε ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ για την ομάδα του Σκαριόλο.

Επόμενο ματς με την Βραζιλία για την Λετονία, τελικό με τον Καναδά για την Ισπανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ