Ψάχνουν το «μπαμ» με Εμπίντ οι Ουόριορς!

Ψάχνουν το «μπαμ» με Εμπίντ οι Ουόριορς!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ, οι «πολεμιστές» σκέφτονται να να δώσουν δύο παίκτες και δύο πικ πρώτου γύρου για να τον κάνουν δικό τους τον σούπερ σταρ των 76ers

Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά «μπαμ» των τελευταίων ετών θέλουν να κάνουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με τους «πολεμιστές» να δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να αποκτήσουν τον Τζοέλ Εμπίντ από τους Φιλαδέλφεια 76ers.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, οι Ουόριορς σκέφτονται να να δώσουν δύο παίκτες και δύο πικ πρώτου γύρου για να τον κάνουν δικό τους τον σούπερ σταρ των 76ers. Ο τζένεραλ μάνατζερ των «πολεμιστών» θέλει να πάρει στο Γκόλτεν Στέιτ τον Καμερουνέζο σέντερ, προκειμένου να δυναμώσει την ομάδα και να την κάνει και πάλι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες που είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Ουόριορς είναι οι Άντριου Ουίγκινς και Ερίκ Πασκάλ, τους οποίους οι «πολεμιστές» προορίζουν ως ανταλλάγματα για την απόκτηση του Τζοέλ Εμπίντ. Μαζί με αυτούς τους παίκτες, οι εξάκις πρωταθλητές αναμένεται να δώσουν και δύο μελλοντικά πικ πρώτου γύρου.

Οι Ουόριορς είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν έναν ακόμα σούπερ σταρ, αλλά το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού οι 76ers δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον καλύτερό τους παίκτη και έναν από τους κορυφαίους στο NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ