Αντετοκούνμπο : Διέρρευσαν εικόνες από τα νέα παπούτσια του (pics)

Αντετοκούνμπο : Διέρρευσαν εικόνες από τα νέα παπούτσια του (pics)

Ισπανός δημοσιογράφος αποκάλυψε τα νέα παπούτσια της ΝΙΚΕ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα Nike Freak 2, που θα φοράει ο Ελληνας παίκτης στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ.

Οι φαν του Γιάννη Αντετοκούνμπο περιμένουν πως και πως την επανεκκίνηση του ΝΒΑ.

Και την περιμένουν με τεράστια αγωνία για να μάθουν φυσικά αν ο Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει με την φόρα που είχε πριν την διακοπή της σεζόν, λόγω του κορωνοϊού και θα οδηγήσει τους Μπακς στην κορυφή του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη ή καλύτερα στην κατάκτηση του τίτλου του ΝΒΑ.

Μια άλλη μερίδα φίλων του «Greek Freak», αλλά και της ΝΙΚΕ περιμένουν πως και πως την επανέναρξη για να δουν πως θα είναι τα νέα παπούτσια του Έλληνα σταρ του ΝΒΑ, τα οποία ετοίμασε γι’ αυτόν ο αθλητικός κολοσσός.

Ο δημοσιογράφος του «Gigantes del Basket», Χοσέ Αγιέρο, μάλλον απάλλαξε από την αναμονή όλη αυτή την μερίδα του κόσμου.

Ο Ισπανός αποκάλυψε φωτογραφίες από τα νέα παπούτσια της ΝΙΚΕ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα Nike Freak 2, που θα φοράει ο Ελληνας παίκτης στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ.

Στα παπούτσια δεσπόζει ως χρώμα το πράσινο (λόγω των «ελαφιών» φυσικά), αλλά έχουν και λευκές και μαύρες πινελιές. Επίσης εκείνο που κάνει «μπαμ» είναι το Νο 34, που φοράει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς.

Δείτε φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ