Κέμπα Γουόκερ : «Με ενόχλησε ο τραυματισμός μου. Τώρα είμαι καλά»

Κέμπα Γουόκερ : «Με ενόχλησε ο τραυματισμός μου. Τώρα είμαι καλά»

Τη κατάσταση την οποία έζησε φέτος λόγω των τραυματισμών που είχε στο γόνατο περιέγραψε ο Κέμπα Γουόκερ δύο βδομάδες πριν την επανέναρξη του ΝΒΑ.

Επεισοδιακή χαρακτηρίζεται η φετινή σεζόν για τον Κέμπα Γουόκερ.

Ο 30χρονος άσος των Μπόστον Σέλτικς, όπως εξήγησε σε συνέντευξη που έδωσε μέσω τηλεδιάσκεψης δεν έχει ξαναχάσει τόσα πολλά παιχνίδια πάλι στη καριέρα του, όσα τον «οδήγησαν» οι πόνοι του γόνατου του φέτος να χάσει.

Ωστόσο, παρόλο που δεν μπόρεσε να είναι παρών σε όλα τα ματς που έδωσε η ομάδα της Βοστώνης, είχε ως μέσο όρο 21.2 πόντους και 4.9 ασίστ και δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί όσο περισσότερο γίνεται στη «φούσκα» του Ορλάντο.

Αναλυτικά όσα είπε για την κατάσταση που ήταν το γόνατό του:

«Ήταν κάτι που με ταλαιπώρησε. Δεν μπορώ να το περιγράψω, αλλά με ενοχλούσαν οι πόνοι στο γόνατό μου. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Στην καριέρα μου δεν έχω χάσει πολλά παιχνίδια, μπόρεσα να παίξω αρκετά. Οπότε, ήταν κάτι που με ενόχλησε. Η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω είναι να κάτσω εκτός.

Τώρα το πλάνο είναι φτάνοντας στα πλέι οφ να μην υπάρχει περιορισμός στα λεπτά μου. Νιώθω καλά. Το πηγαίνω μέρα με την μέρα, κάνω έξυπνες κινήσεις και είμαι προσεκτικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ