Μπουντεχόλζερ : «Ο Γιάννης αξίζει να βγει πάλι MVP»

Μπουντεχόλζερ : «Ο Γιάννης αξίζει να βγει πάλι MVP»

Ο Μάικ Μπουντεχόλζερ τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να αναδειχθεί ξανά MVP, διότι το αξίζει.

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντεχόλζερ δήλωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αξίζει να αναδειχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε MVP της σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός των ελαφιών ξεκαθάρισε ότι ο Greek Freak θα πρέπει να είναι και πάλι ο MVP της σεζόν και εξήγησε μάλιστα τους λόγους που πρέπει να ξαναπάρει το βραβείο.

«Δεν το ήξερα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά έχει νόημα αυτό. Οι ομάδες έπαιξαν πάνω – κάτω τον ίδιο αριθμό αγώνων, από 64 έως 66, οπότε έχουν δείξει ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς τους. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Γιάννης, στο δικό μας μυαλό, έχει κάνει περισσότερα από αρκετά για να αξίζει να βγει ξανά MVP», τόνισε αρχικά ο προπονητής των «ελαφιών», για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Αυτά που κάνει για εμάς στις δύο πλευρές του παρκέ, αυτά που κάνει κάθε βράδυ, το πόσο ψηλά βάζει τον πήχη, σε επίπεδο κουλτούρας, δουλειάς, αλλά και ως συμπαίκτης είναι που κάνουν τη διαφορά. Είναι ένας σπουδαίος συμπαίκτης, παίζει χωρίς ίχνος εγωισμού, κάνει τα πάντα. Νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα του MVP, οπότε σίγουρα νιώθουμε ότι το αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ