ΝΒΑ και MLS χωρίς νέα κρούσματα Covid-19

ΝΒΑ και MLS χωρίς νέα κρούσματα Covid-19

Το ΝΒΑ και το MLS (ποδόσφαιρο) δήλωσαν τη Δευτέρα ότι δεν αποκαλύφθηκαν νέες θετικές περιπτώσεις COVID-19 στις τελευταίες εξετάσεις που έκαναν οι δύο λίγκες στη Φλόριντα.

Όταν το NBA, το οποίο θα ξαναρχίσει τη σεζόν του στις 30 Ιουλίου στη «Disney World» χωρίς θεατές-κυκλοφόρησε την προηγούμενη ενημέρωση της COVID-19 πριν από μια εβδομάδα- είπε ότι δύο από τους 322 παίκτες που είχαν φτάσει στην «φούσκα» του Ορλάντο από τις 7 Ιουλίου είχαν βρεθεί θετικοί. Αλλά κανένας από τους 346 παίκτες που εξετάστηκαν μετά τις 13 Ιουλίου δεν ήταν θετικός.

Σε περίπτωση που ένας παίκτης στην «φούσκα» βρεθεί θετικός στο μέλλον, το NBA είπε ότι θα απομονωθεί για το χρονικό διάστημα που έχει αποφασιστεί και σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί από το πρωτάθλημα και την ένωση των παικτών.

Το MLS ξεκίνησε τη σεζόν του αυτό το μήνα, αλλά δύο σύλλογοι – το Nashville SC και το FC Dallas – απομακρύνθηκαν αφού οι παίκτες και ένα μέλος του προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19. Κανένα από τα 1.106 άτομα που εξετάστηκαν μεταξύ 18-19 Ιουλίου δεν ήταν «πρόσφατα επιβεβαιωμένο θετικό» για τον κορωνοϊό σύμφωνα με τη λίγκα.

Το NBA, που σταμάτησε τη σεζόν του τον Μάρτιο, επιστρέφει με τις 22 από τις 30 ομάδες που θα παίξουν οκτώ παιχνίδια κανονικής περιόδου που θα αποφασίσουν τις 16 ομάδες των playoffs.
Όλα τα παιχνίδια, οι προπονήσεις και οι κατοικίες βρίσκονται στο ESPN Wide World of Sports Complex μέσα στο θέρετρο του Ορλάντο, το οποίο διαθέτει πολλά ξενοδοχεία και αρένες και επιτρέπει στο πρωτάθλημα να περιορίσει την εξωτερική έκθεση.

Οι ημιτελικοί και οι τελικοί του MLS έχουν προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ