H Κεραμέως απομάκρυνε τον Καλέμη που αποκάλεσε «μαϊμού» τον Αντετοκούνμπο

H Κεραμέως απομάκρυνε τον Καλέμη που αποκάλεσε «μαϊμού» τον Αντετοκούνμπο

Η υπουργός Παιδείας αποκάλυψε ότι μετά την ρατσιστική επίθεση προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον Κωνσταντίνο Καλέμη αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του από Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας,

Δεν άργησε πολύ η αντίδραση της κυβέρνησης αναφορικά με την υπόθεση του ρατσιστικού χαρακτηρισμού κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον καθηγητή του ΕΚΠΑ και υπεύθυνο του υπουργείου Παιδείας για την εκπαίδευση προσφύγων Κωνσταντίνο Καλέμη.

Συγκεκριμένα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως διέταξε έρευνα επί του θέματος, διενήργησε άμεσα και έθεσε εκτός θέσεως Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας τον Καλέμη, καταδικάζοντας με κάθε τρόπο την κίνησή του προς τον παίκτη του Έλληνα σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Μιλγουίκι Μπακς.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Νίκη Κεραμέως μέσω του twitter.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Απομακρύνεται άμεσα ο κ. Κ. Καλέμης από τη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, όπου είχε αποσπαστεί ήδη από το 2017. Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ρατσιστικές και άκρως προσβλητικές συμπεριφορές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ